Célunk jobban kiszolgálni Önt

Célunk jobban kiszolgálni Önt

Jobb minőségű összeszerelési munka és olcsóbb kiszolgálás iránt érdeklődik? Gondolt már arra, hogy a jobb projekt végrehajtás kevesebb zavart eredményez a gyártásban? Felmérte már, hogy a jól időzített (Just-In-Time) szállítási megoldások mennyiben csökkentenék az Ön gyártási költségeit? Alacsonyabb a sorozatgyártás darabszáma, mégis tökéletes összeszerelési munkát szeretne egy profi cégtől?

Ha a fenti kérdések közül bármelyikre Igen-el válaszolt, az azt jelenti, hogy a fix trade Kft. az Ön részére is tartogat egy ajánlatot.

A Fix Trade Kft. egy bizonyítottan olyan cég, amely a kiváló minőséget folyamatosan mérsékelt áron nyújtja bármilyen NYÁK beültetési, vagy kábel konfekcionálási munka során. Végtermékszerelés, elektronikai eszközök összeszerelése, készülékházak gyártása tökéletes minőségben, flexibilisen a Silveriától.

A termék gyártási folyamatának pontos megértése és analízise, valamint a lehetséges fejlesztési és költségcsökkentési pontok átfogó megbeszélése a kulcsa az Ön igényeinek legmagasabb szinten történő kiszolgálásának. Akár egy új terméket szeretne piacra dobni kisebb darabszámban, akár a nagy tömegű gyártásban érdekelt, a Fix trade ugyanolyan professzionálisan és személyesen foglalkozik minden projekttel.

Erőfeszítéseink, tehetségünk és technológiai beruházásaink segítenek abban, hogy

Komplex gyártási szolgáltatások

Nyomtatott áramkörök szerelése
Nyomtatott áramkörök gépi és kézi szerelése

NYÁK beültetési képességeink kiterjednek az átmenőfuratos (TH) és a felület szerelt (SMT) technológiákra. A kézi összeszerelés magasan képzett professzionális csapat által történik.

Részletek

Kábelkofekcionálás
Kábelkonfekcionálás

Bármilyen típusú kábelkonfekcionálási feladattal forduljon hozzánk bizalommal, és mi meglepjük Önt egy impozáns ajánlattal, amely akár 100%-os, minden darabos tesztelést is magában foglalhat.

Részletek

Készülékház gyártás
Műanyag és fém készülékház gyártása

Készülék ház, műanyag alkatrész gyártására, vagy összeszerelésre van szüksége? Cégünk rendelkezik minden olyan eszközzel és felszereléssel, amellyel az Ön termékének összeszerelését professzionális szinten tudjuk elvégezni.

Részletek

Preciziós elektronikai sorozatgyártás
Precíziós elektronikai sorozatgyártás

Az összeszerelésben semmi sem lehetetlen!
Elektronikus, pneumatikus, hidraulikus, mechanikai, finommechanikai, vagy bármilyen más, általános összeszerelési projektben állunk vevőink rendelkezésére.

Szelektív hullámforrasztás
A kézi forrasztási műveletek kiváltására vezettük be a szelektív hullámforrasztási technológiát, mely segítségével állandó forrasztási minőség érhető el nemcsak az SMD, hanem az átmenő furatos (TH) alkatrészek esetén is.
A forrasztási paraméterek (sebesség, kontakt idő, hőmérséklet, flux mennyiség, stb…) mindegyike programból határozható meg, így biztosítva az optimális forrasztási minőséget ólommentes környezetben, nitrogén védőgáz használata mellett.
A gépet kezelő operátor egy úgynevezett processz kamera segítségével tudja nyomon követni, ellenőrizni a forrasztási folyamatot.
Az alkalmazott gép típusa: Pillarhouse JADE
Maximális panelméret: 457 mm * 508 mm (18″ * 20″)

Prototípus gyártás

A fejlesztési folyamat elengedhetetlen része a prototípus berendezések elkészítése.

Vállalatunk ezt a termék tervezési fázist támogatja kedvező árú prototípus gyártó szolgáltatásával.

Legyen szó akár BGA vagy μBGA alkatrészek ültetéséről is, szívesen támogatjuk az Önök munkáját akár 1-2 darab panel szerelésével is.

A rendelkezésünkre álló összes technológia eszköz segítségével valóban csúcsminőségű prototípusok készíthetőek (30μm-es beültetési pontosság, röntgenezési lehetőség, optikai és funkcionális ellenőrzés).

Erőfeszítéseink, tehetségünk és technológiai beruházásaink segítenek abban, hogy

BGA beültetés
Szeretne minél kisebb méretű elektronikát tervezni, de nem mer BGA tokozású alkatrészt használni? Nem talál megfelelő gyártót a BGA alkatrészek ültetésére?
A Silveria Kft. Által használt legmodernebb szerelési technológiák (30μm-es beültetési pontosság, 2D paszta vizsgálat, in-line 3D röntgenezés) biztosítják a közel 100%-os hibamentes BGA alkatrész ültetést. A röntgen vizsgálattal teljes körűen ellenőrizhető a BGA, μBGA alkatrészek pozíciója, helyes forrasztása. Kiszűrhetőek a lábak közötti rövidzárból és az elégtelen forrasztásból eredő hibák. A röntgenezést követően szükség esetén azonnali beavatkozás történhet a gyártási folyamatba.
Erőfeszítéseink, tehetségünk és technológiai beruházásaink segítenek abban, hogy

Fóliatasztatúra gyártás
A fóliatasztatúra gyártás területén 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik a termékek kivitelezését a már kiforrott gyártástechnológiák szerint.
A nyomtatott áramkörök és az előlapok kialakításához Autotype, Folex, Bayer fóliákat, 3M és Lohmann ragasztókat, Acheson és Du Pont pasztákat és a Coates Screen Inks Gmbh által gyártott szitanyomó festékeket és segédanyagokat használunk.
A nyomtatás a THIEME cég által az elektronikai iparnak kialakított félautomata szitanyomógépen történik.
A fólia alkatrészek kivágása szériától függően ZÜND vágóplotterrel, vagy stancolással történik.
Erőfeszítéseink, tehetségünk és technológiai beruházásaink segítenek abban, hogy

Precíziós elektronikai sorozatgyártás
Kizárólag csak fejlesztéssel foglakozik? Nem szeretne költséges gyártó beruházásokba fogni? Szeretné viszont az Ön által fejlesztett terméket egy helyen legyártatni?
A Silveria Kft. Vállalja a komplett elektronikai, finommechanikai termékek legyártatását. Igény esetén elvégezzük Ön helyett az alkatrész beszerzéstől kezdve a késztermék felprogramozásáig, csomagolásáig a komplett gyártási folyamatot.
Legyen szó nyomtatott áramkör beültetésről, kábel konfekcionálásról, készülékház gyártásról, programozásról, tesztelésről, a Silveria Kft. vállalja az összes termék előállítási folyamat elvégzését.
Nyomtatott áramkör beültetés
NYÁK beültetési képességeink kiterjednek a hagyományos átmenő furatos (TH) és a felületszerelt (SMT) technológiákra. A kézi összeszerelés magasan képzett professzionális csapat által történik. Az SMT beültetés és forrasztás piacvezető ipari precíziós gyártósorral történik.
Akár átmenőfuratos, SMT, vagy kevert technológiájú nyáklapról van szó, minden esetben a legerősebb szabványok betartásával végezzük a munkát.
Jelenleg a következő NYÁK technológiák állnak rendelkezésünkre:
• A legkisebb beültethető alkatrész: 1005 vagy 0402 típusú chip (1 mm x 0,5 mm)
• Legnagyobb beültethető alkatrész: 50 x 50 mm
• Legnagyobb beültethető csatlakozó: 100 x 90 mm
• NYÁK vastagság: 0,5-3 mm
• SMT kapacitás: 62 millió pont/hó
• Beültető gépek típusa: YAMAHA-IPULSE