Üdvözöljük az OXYGEN SMD oldalán.

Üdvözöljük az OXYGEN SMD oldalán.
Cégünk egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több mint 10 éves kereskedelmi, belsőépítészeti és reklámipari világítás iparágban megszerzett sokrétű szakmai tapasztalat alapján készít minőségi munkákat.
LED-technológiára épülő saját gyártásunkat magas színvonalú, vevő-, és partnerorientált fejlesztőiroda támogatja, mely lehetővé teszi termékpalettánk folyamatos bővítését. Az állandó igények mellett jelentkező egyedi kéréseket, igényeket és ajánlatadást rövid időn belül teljesítjük, kivitelezzük. Valamennyi új LED-es termék ill. megoldási javaslatunk esetében az elsődleges szempont az, hogy a beruházás a lehető legkisebb energiaráfordítású, tökéletes megvilágítási és minőségi megjelenési feltételek mellett teljesüljön.
Fő célkitűzésünk, hogy a napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő energiafelhasználási és az ezzel együtt jelentkező üzemeltetési, költségcsökkentési igényeknek folyamatosan megfeleljünk.
Termékeink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. A már meglévő fénycsővel, illetve más hagyományos világítási rendszerek lecserélésével elsősorban energiamegtakarítást, de szerelési és karbantartási költségek csökkentését, valamint – az egyedi tervezési támogatással – a lehető leghosszabb élettartamot is képesek biztosítani.
Felhasználási lehetőségeik a belsőépítészeti dekorációs világítástól az ipari világításon keresztül a fényreklámok legszélesebb palettájig, valamint egyéb lakossági és ipari fénycső-helyettesítő, mennyezeti világító eszközökig terjednek.
LED-megvilágítási rendszerek fő alkalmazási lehetőségei:
– LED-es fénycső helyettesítő armatúrák
– Rejtett világítások, vonalfények
– Animált, RGB-színes LED-világítások
– Kültéri világító reklámtáblák
– Menütáblák, plakáttartók
– Felirati rendszerek metróállomáson és repülőtéren
– Dobozolt betűk, egyedi reklámhordozók
– Feszített fóliás világító táblák